BETEENDE- OCH PERSONLIGHETSBESKRIVNING HUND
BPH – FÖR ALLA HUNDAR

På grund av att vår testledare har gått bort kan vi tyvärr inte ta emot nya anmälningar just nu. Vi väntar på att få besked från SKK.

Anmälan hittar du längst ner på sidan eller under fliken Anmälan
.

Är ni ett större sällskap som vill boka BPH

Maila bph@anebybk.se med önskemål om datum.

Har du frågor? Du når oss enklast genom att maila på bph@anebybk.se

Pris: 900 kr/hund

Anmälan är bindande och avgiften återbetalas endast vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg.

Vaccinationsintyg och registreringsbevis ska medtas och visas upp vid BPH - tillfället.

Vill du veta mer om din hunds mentalitet? Sedan maj 2012 finns Svenska Kennelklubbens nya officiella mentalbeskrivning BPH på flera håll i landet. Den är utformad för att passa alla hundar, oavsett ras.

Du kan ha glädje och nytta av att få din hund BPH-beskriven!

Beskrivningen tar omkring en timme och innehåller åtta olika moment. Syftet är att få en bild av hur hunden reagerar på och hanterar olika situationer. Det handlar bland annat om att möta främmande personer, att leka, att arbeta för att komma åt mat och att stöta på överraskningar.

Mer information om BPH hittar du på Svenska Kennelklubbens hemsida & i deras broschyr.

BPH-beteende-och-personlighetsbeskrivning-for-alla-hundar

BPH BESKRIVARE

Susanne Thorn

bph-susanne-thorn-200x300

TESTLEDARE

BPH-anmälan

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.